Akvaryumda Tropheus adli Turkce kitabimin satisi ile ilgili

Moderatörler: Yargıç, Bülent ÖNER

Akvaryumda Tropheus adli Turkce kitabimin satisi ile ilgili

Mesajgönderen metinemre » 18 Nis 2010, 23:31

Arkadaşlar çoğunuzun ricası tavsiyesi üzerine kitabımı biraz daha ucuza satabilmek amacı ile,
İngilizce'sinden sonra Türkçe e-book olarak satılması ile ilgili gerekli izinleri de aldım.
Bildiğiniz gibi cd olarak 30l'ye satılmaktaydı.

E-book olark 20tl'ye satılacak. aşağıdaki hesaba eft veya havale yaparak
metinemre@yahoo.com adresine ödeme yaptığınıza dair bir mail atarsanız kitabımın e-book versiyonunun size e-mail olarak göndereceğim.

Destekleri tavsiyeleri ve yardımları için İsak yönetimi ve diğer bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Bu arada kitabımın Slovakça, Fransızca, Lehçe dillerine tercümesi konusunda da teklif aldım hadi hayırlısı.

Havale ya da eft için
Is bankasi istanbul bahcelievler subesi metin emre gurbuz 1081 0653504
IIBAN: TR78 0006 4000 0011 0810 6535 04

paypal: metinemre@yahoo.com

Herhangi bir aksilik durumunda 0532 235 60 43 numarali telefondan bana ulasabilirsiniz

Kitap .pdf formatındadır. Okuyabilmek için bilgisayarınıza adobe acrobat reader programının yüklenmiş olması gerekir. Bu programı ücretsiz olarak internette bulabilirsiniz.
http://get.adobe.com/reader/
http://www.inndir.com/Adobe_Reader_-73p.html
Eklentiler
sari.jpg
Emre Gurbuz
İstanbul
150-55-60cm Tropheus Chipimbi akvaryumu

Bloat tedavisi icin clout ya da furan-2 satin almak isteyen bana ozel mesaj atsin lutfen

Lütfen imla kurallarına dikkat edelim. Büyük harfi sadece cümle başında ve özel isimlerin ilk harfi olarak kullanalım. İnternet ortamında büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelen bir ifadedir. Biliyorum belki saçma bir şey bu ya da diyebilirsiniz Emre'de abartıyor ama, inanın eğer bu basit kurallara dikkat etmezsek forum berbat bir hale geliyor. Artı bütün üyelerimiz bilsin ki, imla kuralları ve Türkçe'yi güzel kullanalım olayı, bizim ya da diğer forumların Türk Dil Kurumu şubesi olma çabası ya da edebiyat öretmeni olması amacı değil. Forumların ya da web sitemizin google ve diğer tarayaıcılar tarafından çöp siteler arasına girmemesi içindir. Daha açıklayıcı olmak gerekir ise, bir internet sitesi açtığınız zaman goggle'a bildiriyorsunuz. Sitemizin dili bu diye. Seçtiğiniz dile bağlı olarak google düzenli olarak robot adını verdiğimiz programlar vasıtası ile sitenizde tarama yapıyor. Bu robotlar açılan başlıklar ve konu içeriklerini taradığı zaman eğer imla bozuk olursa yani Türkçe tarama yapıpta Türkçe'de olmayan ya da başka bir dilde olmayan kelimelere rastlarsa ki dikkat etmeden bir dolu imla hatası ile yazınca böyle oluyor, diyor ki bu site Türkçe değil, taranan kodlama virüs ya da benzeri bir yazılım olabilir o zaman ben bu siteyi çöp site ya da zararlı siteler arasına atayım.

Yaptığımız bütün emekler bir kaç arkadaşımız basitçe yazım ve imla kurallarına uyamıyor diye boşa gitsin istemiyoruz. Lütfen dikkat edelim. Kimsenin üyeliğini silmek ya da uyarmak istemiyoruz ama en sonunda buna mecbur kalabiliriz.

Eğer bir kelimenin nasıl yazıldığını bilmiyorsanız ya da klavye kullanmakta yeterince tecrübeli değilseniz. Yazdıklarınızı önce microsoft office word programında yazıp imla kontrolü yapıp öyle foruma kes yapıştır diyerekte doğru yazabilirsiniz.
Forum kullanmak sosyal bir olaydır. Sofra adabı gibi bir kibarlık ve kullanım ister. Lütfen dikkat edelim, bilmiyorsak öğrenelim.
Kullanıcı avatarı
metinemre
Site Admin
Site Admin

Re: Akvaryumda Tropheus adli Turkce kitabimin satisi ile ilgili

Mesajgönderen metinemre » 27 Nis 2010, 13:24

Kitabim henüz satışa çıkmadan sipariş verip ilk kopyalarını satın almak için on sipariş veren arkadaşlarımın kitaplarını bugün kargoya verdim. Yarin ve obur gun elinizde olması lazım. Kitabi eline ulaşmayan arkadaşlar beni arayabilir ya da forumdan özel mesaj atabilirler.
Kitap alan arkadaşlarımızın forum üyeliklerini VIP üyelik olarak değiştirdim.
Destekleri için çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim.
Emre Gurbuz
İstanbul
150-55-60cm Tropheus Chipimbi akvaryumu

Bloat tedavisi icin clout ya da furan-2 satin almak isteyen bana ozel mesaj atsin lutfen

Lütfen imla kurallarına dikkat edelim. Büyük harfi sadece cümle başında ve özel isimlerin ilk harfi olarak kullanalım. İnternet ortamında büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelen bir ifadedir. Biliyorum belki saçma bir şey bu ya da diyebilirsiniz Emre'de abartıyor ama, inanın eğer bu basit kurallara dikkat etmezsek forum berbat bir hale geliyor. Artı bütün üyelerimiz bilsin ki, imla kuralları ve Türkçe'yi güzel kullanalım olayı, bizim ya da diğer forumların Türk Dil Kurumu şubesi olma çabası ya da edebiyat öretmeni olması amacı değil. Forumların ya da web sitemizin google ve diğer tarayaıcılar tarafından çöp siteler arasına girmemesi içindir. Daha açıklayıcı olmak gerekir ise, bir internet sitesi açtığınız zaman goggle'a bildiriyorsunuz. Sitemizin dili bu diye. Seçtiğiniz dile bağlı olarak google düzenli olarak robot adını verdiğimiz programlar vasıtası ile sitenizde tarama yapıyor. Bu robotlar açılan başlıklar ve konu içeriklerini taradığı zaman eğer imla bozuk olursa yani Türkçe tarama yapıpta Türkçe'de olmayan ya da başka bir dilde olmayan kelimelere rastlarsa ki dikkat etmeden bir dolu imla hatası ile yazınca böyle oluyor, diyor ki bu site Türkçe değil, taranan kodlama virüs ya da benzeri bir yazılım olabilir o zaman ben bu siteyi çöp site ya da zararlı siteler arasına atayım.

Yaptığımız bütün emekler bir kaç arkadaşımız basitçe yazım ve imla kurallarına uyamıyor diye boşa gitsin istemiyoruz. Lütfen dikkat edelim. Kimsenin üyeliğini silmek ya da uyarmak istemiyoruz ama en sonunda buna mecbur kalabiliriz.

Eğer bir kelimenin nasıl yazıldığını bilmiyorsanız ya da klavye kullanmakta yeterince tecrübeli değilseniz. Yazdıklarınızı önce microsoft office word programında yazıp imla kontrolü yapıp öyle foruma kes yapıştır diyerekte doğru yazabilirsiniz.
Forum kullanmak sosyal bir olaydır. Sofra adabı gibi bir kibarlık ve kullanım ister. Lütfen dikkat edelim, bilmiyorsak öğrenelim.
Kullanıcı avatarı
metinemre
Site Admin
Site Admin

Dön Akvaryumda Tropheus ilk ve tek Türkçe kitap

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir